Какво сме ние?

Какво сме ние?

„Детски стъпки“ е организация с нестопанска цел, която има за цел да разпространи алтернативен модел на отношение с децата, както между тях самите, така и в техните семейства, също и между тях и техните възпитатели.

В Ателието се опитваме да създаваме приятна, топла, уютна и домашна атмосфера, в която децата и техните семейства да се чувстват свободни да изразяват себе си и своята индивидуалност, като в същото време да получават необходимото за да развиват потенциала си. Това става с набор от най-различни курсове, семинари и работилници, които са в две насоки: интелектуални и креативни. Интелектуалните развиват и обогатяват интелекта – различни чужди езици, музика и танци, занимателни часове по роден език, математически игри и др. Втората група са креативни – развиват креативността и въображението, като ръкоделие, приложни изкуства, рисуване, забавно готвене, градинарство, театър и др.

Цветовете на Ателието са романтично лилаво и топло зелено, обзаведено e подходящо за игри и забавления от всякакъв вид. С меки мокети с приятни тонове, с обзавеждане от естествено дърво – етажерки, масички и маси, столчета и столове, ратанови плетени кошове за дървени играчки и множество игри. В кухненския кът предизвикваме кулинарните си способности, като месим пълнозърнест хляб и го печем в малката ни фурничка и готвим други забавни манджи. Подбираме играчките и материалите, до които се докосваме да са естествени, пием био сокове, ядем сезонни плодове и излизаме в приятния озеленен двор, който е за ползване само от Ателието и нашите гости. В двора имаме занимания по градинарство и опознаване на природата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: