Арт терапия с К-арт ателие

Занятия по арт терапия с К-арт ателие

К-арт ателие с гостоприемството на Ателие „Детски стъпки” организира занятия по арт терапия. Те ще се проведат в два неделни следобеда през юни, 2011г. Занятията по арт терапия са подходящи за мама, татко, баба, дядо, леля, чичо, с две думи: за цялото семейство на малчуганите, посещаващи Ателие „Детски стъпки”.

Ето какво споделя за арт терапията Кристина Бакларова, водеща на занятията, художник по професия, дипломиран арт терапевт в програма „Арт терапия” към Нов Български Университет:

„Арт терапията е сравнително нов метод за разкриване на човешката душевност. Изцеряване чрез изкуство, рисуване за душата, изразяване в образи на неизказаното – това са все верни определения за случващото се по време на арт терапевтичните занятия. Като дете всеки човек до една или друга степен се е наслаждавал на Вселените, сътворени от него върху белия лист с помощта на моливи, бои, пастели. Арт терапията припомня тези позабравени удоволствия, събужда творческия потенциал и така, съчетавайки изкуство с релакс, успява да помогне на съвременния човек да спре поне за малко забързания си свят. И в този миг на покой да види ярката красота и да усети дълбокото спокойствие на света – този отвън и този вътре в него.”

Цена на посещение за един следобед: 25лв./на човек

Ако посещението е семейно: 35лв. /за двойка

За всички ежеседмични теми на всички курсове ще ви информираме на страницата ни на Фейсбук.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: