Йога за начинаещи

Курсът по йога за начинаещи ви предлага възможността да посветите 90 минути седмично изцяло на себе си – 90 минути, които могат да внесат повече хармония и усмивки в живота ви!

Редовното практикуване на йога ще ви повлияе положително на всички нива – физическо, умствено, емоционално. Ще подобрите здравето си, ще развиете гъвкавост и баланс на тялото, яснота и спокойствие на ума, емоционално равновесие.

В курса може да се включи всеки, независимо каква предварителна физическа подготовка има. По време на заниманията се посочва в кои случаи не трябва да се практикуват определени асани (пози) и дихателни техники, както и положителния ефект, който имат различните практики, така че всеки може да открие най-подходящите за себе си.
Програмата на курса включва релаксация, асани, дихателни и медитативни практики.
Заниманията се водят от Анник Теодосиева. Тя е завършила специалност Педагогика в СУ „Климент Охридски”. С йога се занимава от 16 години и преподава на възрастни от четири години, а на деца – от две. Посещава различни курсове и семинари по йога, а от юли 2010 до февруари 2011 г. пребивава в йога-университета Бихар Йога Бхарати в Мунгир, Индия.

В момента набираме група, която ще стартира от м. Октомври в събота. Моля при проявен интерес да ни пишете. Ателето разполага с уютна обстановка, близо до домашната, поради което площта не е голяма, а участниците са малко. Това позволява да се обърне индивидуално внимания на всеки и местата са ограничени.
Моля пишете ни при желания за записване.
Заплащането е за месечен абонамент, което гарантира свободното ви място всеки път.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: